dimarts, 16 de juny del 2015

TREBALLEM L'AIGUA!

Els alumnes de primer durant aquest últim trimestre hem investigat i hem treballat el tema de l’aigua. Hem aprés les fases del cicle de l'aigua i mireu quines maquetes hem fet amb l’ajuda d’alguns pares.





EXPERIMENTEM AMB L'AIGUA!

Omplim ampolles amb aigua i fiquem el paper pinotxo de diferents colors, observem que l’aigua es tenyeix del color del paper i els nostres dits també! Barregem papers per trobar diferents colors, intentem fer el lila i al final després d’uns quants intents ho aconseguim barrejant el rosa amb el blau.



Hem fet dibuixos amb retoladors en paper d’assecar mans, hem omplert ampolles d’aigua i després hem ficat el paper a dins, quan els hem tret hem comprovat que en els dibuixos s’han barrejat els colors i han sortit formes molt maques, l’aigua també s’ha tenyit una mica.





ELS ESTATS DE L'AIGUA

La Bruna ens ha portat una màquina de fer vapor i hem pogut comprovar com l’aigua quan s’escalfa canvia d'estat líquid a estat gasós,ja que s’evapora.



Hem volgut comprovar com canvia l’aigua d’estat líquid a estat sòlid i ho hem provat ficant al congelador uns “flhas” líquids (aigua amb sabors) i desprès de que s’haguessin congelat ens els hem menjat, estaven boníssims!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada